recenze

Natto Cat

Natto Cat

Právě dnes vám přinášíme další z řad klasických Boulder Dash gamesek. Tentokrát se vžíváte do role malé kočky, která ve stylu této legendy prochází mnoha levely ve snaze ukořistit co možná největší poklad. Jen škoda, že nastanou menší komplikace.
Boulder Dash je téma, o kterém toho bylo napsáno vážně hodně. Já se proto už tímto námětem podrobně zabývat nebudu a raději vám povím několik cenných informací o projektu s lidovým názvem Natto Cat.

Už z názvu je patrné, že se vše bude točit okolo nějaké kočky. Přesněji zde uvidíte jen její hlavu. Úkolem pak nebude nic jiného, než posbírat kopu kočičího žrádla, rozházeného různě po levelu. Samotné sbírání by možná bylo bez problémů, jen musíte počítat s tím, že vám hladký postup komplikuje několik nepřátel. Ti jsou zde tvoření malými, na první pohled neškodnými králíčky. Na ten druhý ale zjistíte, že bude lepší se jim vyhýbat, popř. jim na hlavu pustit balvan a ukázat, že se vám raději měli vyhnout oni. Celkově je pak pro vás připravena obrovská spousta úrovní, takže se nemusíte obávat, že byste se někde ztratili. Hrát je lze zcela nezávisle, takže nebude-li se vám dařit v jedné, můžete se směle přepnout další a zkoušet štěstí tam.

Opravdu se mi líbila vizuální stránka a technické zpracování, ale hlavně ta vizuální stránka. Je sice možná až dětsky roztomilá, každopádně k tomuto stylu gamesky přesně sedí a na vše si zvyknete. Potěší rovněž i volitelná obtížnost, zamrzí možná absence editoru. Celkově jde ale o skvělou hru, kterou nevyzkoušet by bylo obrovským hříchem. Nevěříte?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Lokutus74 | 30.08.06 v 20:19

:-)

Lokutus74 | 30.08.06 v 20:18

:-)


galerie

Natto Cat Natto Cat Natto Cat Natto Cat Natto Cat