recenze

Nasen Joe

Nasen Joe

Nosatý hrdina této plošinovky vyhrál mistrovství světa ve fotbale hraném nosem, ale pohár pro vítěze se ztratil. A tak se Nasen Joe vydává do světa plného nástrah dostat to, co mu patří. Zda se mu povede projít všechny levely odehrávající se v různorodých prostředích a ubránit se všemožným nepřátelům, kteří usilují o váš život, to je jen na vás.
Seznamte se s hlavním hrdinou dnešní hry. Jmenuje se Nasen Joe a je to celkem běžný, tedy normální kluk až na jeden značný detail (němčináři z jeho jména jistě již tuší) - Nasen Joe má veliký nos. A sám s tímto nosem musí projít několik různých herních levelů odehrávajících se v různých prostředích. Ale o tom později. Řekněme si spíš, proč je musí projít.

Nasen Joe totiž vyhrál mistrovství světa v Nasen-Ballu, je to sport podobný fotbalu, ale liší se tím, že se do míče kope nosem. Avšak jak už to v počítačových gameskách bývá - je tu zádrhel, pohár se nějakým podivným způsobem ztratil a vy ho musíte najít. A tak se vydáváte na cestu...

Nasen Joe je německá plošinovka, za jejímž vznikem stojí německý herní vývojář říkající si Danny B., celá je postavena na Games Factory Enginu a budete v ní ovládat nosatého týpka, který je ohrožován různými druhy nepřátel nabíhajících na vás, případně po vás střílejících zelené cosi. Váš hrdina má tři varianty jak to přežít, buď jim bude uhýbat či na ně skočí a zabije je. A pak je tu ještě varianta, že na ně vyklopí rovnou celý obsah svého žaludku - tento hnus vašeho protivníka spolehlivě oddělá.

Nasen Joe je zajímavá gameska, v níž se setkáte s řadou prvků známých z jiných her, ale jistě svojí jednoduchostí potěší i ty, kterým jiné plošinovky už lezou krkem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Nasen Joe Nasen Joe Nasen Joe Nasen Joe

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce