recenze

Nanoid

Nanoid

Zkuste další klon Arkanoidu! Jestli jste se této legendy ještě pořádně nenabažili, nyní máte ideální příležitost doplnit mezery. Přinášíme vám znamenitý remake, který vyniká skvělým zpracováním…
Arkanoid hrál někdy snad každý. Jednoduchý koncept dokáže pobavit na hodně dlouho, přesto ho mnoho čtenářů rovnou zavrhne s tím, že je už moc ohraný. Ano, remaků této geniální hry bylo již požehnaně. Přesto se jistě najdou hráči, kteří si další podobné projekty nenechají ujít. Uniknout by jim rozhodně neměl dnešní Nanoid. Nabízí totiž osvědčenou zábavu v moderním kabátku.

Jednotlivé levely, které musíte procházet v jakési kampani postupně za sebou, jsou zpracovány na jedničku, obsahují spoustu bonusů (zvětšení pálky, možnost střelby apod.) a nejsou nijak jednoduchou záležitostí. Chvályhodné je grafické zpracování s velkým množstvím efektů. Ty však bohužel přes nesporně zajímavý dojem ztěžují orientaci po ploše. Pokud si ale zvyknete, čeká vás mnoho chvil strávených u této sympatické gamesky. Zkuste sami!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Nanoid Nanoid Nanoid

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce