recenze

Mystic Balloon

Mystic Balloon

Pomozte sympatické dívce dostat se skrze labyrint do vysněného cíle. Cesta to ovšem nebude vůbec jednoduchá! Po cestě totiž narazíte na spoustu překážek a bude záležet pouze na vás, jak se s nimi vypořádáte.
Hry z japonské produkce se téměř vždy mohou pyšnit obrovskou dávkou kvality! Tak o tomhle všeobecně známém tvrzení se jistě nemusím nějak zvlášť rozepisovat, protože tento fakt je jistě znám většině z vás. Ať už se skutečně jedná o legendárního instalatéra Maria, ježka Sonica či o stovky dalších her, záruka kvality je téměř vždy zaručena. I dnešní Mystic Balloon vzešel ze země vycházejícího slunce. Otázkou ale zůstává, zdalipak je hoden vaší přízně?

Než ale na tuhle otázku odpovíme, dovolte mi, abych vás nějak stručně seznámil s principem. Ocitáte se v kůži jedné sympatické kouzelnice, pro kterou magie znamená vše. Její jméno je Tia a váš úkol bude, dostat ji přes 8 levelů. Nemyslete si ovšem, že to bude nějak jednoduché. Pro překonání logických problémů budete totiž po celou dobu potřebovat svůj důvtip. Nejprve se vždy budete muset poohlédnout po klíči, s jehož pomocí půjdou otevřít velmi důležité dveře, značící konec levelu. Tia umí skákat. Také sebraní některé z pomůcek je pro ni hračkou. Patří mezi ně například kamennými bloky či trampolínami. Tyto předměty pak může libovolně přemísťovat a znatelně si tak ulehčit trápení. Tiu rovněž nezraní pád z obrovské výšky. Čas od času narazíte na překážky, které vás bohužel v nejhorším případě nemilosrdně uvězní a vám nezbude nic jiného, než daný level restartovat.

Obtížnost je poměrně vyrovnaná, i když zpočátku vám hra bude možná připadat trochu obtížněji. Jistě si ale velmi rychle zvyknete, stejně tak jako na nesrozumitelnost některých textů. Na závěr si zodpovězme otázku z úvodu, kdy jsem se ptal, je-li tahle gameska hodna vaší přízně? Odpověď je jednoduchá, máte-li rádi logické hříčky a chcete se příjemně odreagovat, pak hodna rozhodně je. A kdyby se vám zdál počet osmi levelů jako nedostatečný, neváhejte využít možnosti přiloženého editoru. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Mystic Balloon Mystic Balloon Mystic Balloon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce