recenze

Monkey Swing

Monkey Swing

Vžijte se do role sympatické opičky a přehupujte se z větvičky na větvičku, sbírejte banány a zkuste se dostat na vrchol velkého stromu, kde vaše snažení vyvrcholí. Hra má spád a dobře se hraje, tak co více si přát?
Poslední dobou narážím na samé originální hry. Monkey Swing není vyjímkou! Geniální a jednoduchý nápad tvoří vysoce návykovou hru. Vžíváte se do role opice, která se nachází kdesi hluboko pod vrcholkem stromu, a má tak trochu hlad na nějaký banán. Úkol je tedy jasný, sesbírat co nejvíce banánů. Jak to provést? Skočíte na první větev a od té vyhoupnete výš! A při tomto procesu sbíráte banány. Pozor však, abyste se nevyhoupli šikmo, mimo strom, to by pak následoval pád a ztráta života. Aby to nebylo tak jednoduché, některé větve vás neudrží, a po pár zhoupnutí prasknou.. Na to pozor, protože pokud v jejich blízkosti pak zůstane nějaký banán, bude těžké ho chytnout. Po sesbírání všech banánů na stromě se musíte vyšvihnout úplně na vrchol stromu. Po tomto finálním skoku si užijete gratulace a sčítání bodíků. Sčítá se čas který vám zbyl od konce úkolu (ano, na misi máte určitý čas, ale nebojte, v počátku je dost vysoký). Po těchto procedůrách se můžete vrhnout na další úroveň. Super nápad, nádherná grafika a skvělý spád. Doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Luca | 22.12.03 v 20:59

zdar byla tady rec o nejnovejsim Direct X muzu se zeptat kde by se dal stahnout? diky

UnHynek | 17.03.03 v 19:00

pepo, to bude chyba u tube, me vsechno slape jak ma.. zkus si treba pordit nejnovejsi Direct X, bud ho stahni, nebo ho najdes na CD levelu nebo score.

pepa | 15.03.03 v 20:42

Jen bych chtel vedet jak se zde muzete bavit o tyhle hre kdyz nejde spusti (jako dalsich 12)co sem si stahnul.Prosim o odpoved!nabehne mi to pocatecni okno a konec.Cau

UnHynek | 03.12.02 v 21:38

Nemas rad travicku? ;)

Wizard | 03.12.02 v 19:17

Tak to seš asi fakt velkej čurák.
magore,debile,krezéne,hovado
:-) :-) :-) :-)

Stoned man | 25.10.02 v 21:21

je to fakt prdel, nebudes litovat! dobra... docela husta ,3d grafika.. furt to hraju spalenje :-)

Poison | 25.10.02 v 18:42

Zadne prispevky tu nevidim , takze nevim co delat. Stahovat nebo ne?


galerie