recenze

Mole Invasion

Mole Invasion

Invaze krtků je tu. Tito tvorové začali osidlovat i oblasti, ve kterých nemají co dělat a jsou zde jaksi persona non grata. Proti tomuto je třeba reagovat, a tak se malý tučňáček rozhodne vzít věci do svých rukou. Takže jestli máte rádi hopsačky, tato hra je přesně pro vás.
Proklestěte si cestu skrz jednotlivé úrovně a získejte zpět své území.

V této gamesce rozhodně není tučňák jako tučňák. Na začátku se sice ujmete role malého roztomilého tučňáka, ale brzy se může přeměnit na tvora užitečnějšího. Ale pěkně popořadě. Hra je založena na jednoduchém skákacím stylu, který známe například z her s Mariem. To znamená, že skáčete, skáčete a ještě více skáčete, abyste se dostali k samému cíli, který zde představuje duha. V cestě vám stojí nepřátelští krtci (a jiná stvoření rodu zvířecího), kterým skokem na hlavu zatnete tipec. Občas narazíte na neobvykle vypadající čtvereček, z něhož můžete skokem zespodu vyrazit některou užitečnou věc. Takto se z tučňáčka, který neumí zhola nic, přeměníte na něco mnohem užitečnějšího a své soky budete moci i střílet. To je jistě snazší a bezpečnější způsob likvidace. Průchod jednotlivými levely vám postupně větví určité cesty a otvírá další kola.

Hra na první pohled vypadá velice jednoduše a dětsky – především po grafické stránce – ale pěkně se u ní zapotí i dospělí hráči.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

jurcatko

jurcatko | 10.03.15 v 09:15

stačí krtci na zahradě

Cert79 | 01.03.13 v 17:09

hra pro mimina :P


galerie

Mole Invasion Mole Invasion Mole Invasion Mole Invasion