recenze

Mister Peco

Mister Peco

Pokračujeme v trendu, a i dnes vám přinášíme kvalitní zábavnou arkádu. Tentokráte se vžijete do role instalatéra, který musí utíkat před myšmi a kolečkami. Asi si říkáte "cože ;)?". Jen se nedivte, a zkuste originální pařbičku!
Bojíte se myší? Já se dříve nebál, ale nyní jak uslyším šustění, už se chystám na nejhorší. Myši jsou ta nejhorší a nejďábelštější stvoření na světě. Snad jenom besipky.. Kvalitními arkádami se v poslední době FreeGame.cz docela hemží, tak nebudu rušit tento trend a přidávám další skvělou věc. Ano, mluvíme právě o této hře. Mister Peco je skvělou domácí gameskou, ve které se v roli mechanika či vodo-instalatéra prodíráte domem, kde je plno nestvůrek. Tou základní jsou myši. Růžové myši s brýlemi. Když lezou, vypadají neškodně, ale když po vás skočí, okamžitě jsou větší než vy a je po vás. Navíc ty mrchy přibývají. Zákeřné je, když si jdete po prázdném patře a před vás, ještě lépe pod vámi se objeví ta růžová sv**ě. Jediné co na myši platí je, skočit jim na ocásek nebo na záda. To za ně dostanete pár bodů. V dalších úrovních najdete i jiné nástrahy.

Plamenomet není zrovna to pravé pro opalování jejich růžové kůže, za to se však hodí na myší pečínky. Zákeřné mi přišli besipky. Jsou to taková malá kolečka, kutálející se. Potká-li se besipka s besipkou, odrazí se od sebe jako od zdi. A proč besipky? Podobají se známým bonbónům, no jen mrkněte na obrázek. Účelem je projít několika patry budovy až ke dveřím a nenechat se přitom sežrat. Máte na to časový limit. Grafika je díky rozhraní Flash pěkná - vektorová. Zvuků zde není mnoho, ale příliš to nevadí. Jediné, co si zde můžete nastavit je vaše jméno. Velikým záporem hry je absence save/load funkce, když přijdete v pátém kole o všech pět životů, musíte začínat od začátku. Hra je vcelku těžká, ale zábavy si užijete dost.

stáhnout hru
miro

autor
/ miro

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce