recenze

Mini Arcade

Mini Arcade

Chcete si zapařit osm klasických her? Program Mini Arcade vám to umožní, zavede vás časem zpět do herny z osmdesátých let, kde si budete moci zahrát takové legendy jako Space Invaders, Asteroids, Pac-Man, Scramble, Frogger, Centipede, Arkanoid či Pole Position. Stačí si jen stáhnout tento herní produkt.
Tento povedený herní produkt nás zavede do videoherny začátku osmdesátých let. Po spuštění programu před vámi stojí osm automatů (a to doslova) s osmi legendárními hrami, které jsou díky svým remakům známy i dnes a vy si můžete vybrat, kterou že tu herní pecku si po vložení mince zahrajete.

Pro začátek je nutno říct, že autorský tým tohoto projektu má za sebou již několik různých předělávek klasických her z osmibitů - viz. Space Invaders, Pac Man, Scramble či třeba Asteroids. Ovšem asi jim to bylo málo, protože se rozhodli udělat osm legend znovu, ale v malém provedení - vše totiž hrajete z dálky (stále i při hraní vidíte všech osm automatů) a každá hra je zde jen v miniaturním provedení na malé obrazovce. A jaké že tu máme hry na výběr? Je tu SPACE INVADERS; ASTEROIDS; PAC-MAN; SCRAMBLE; FROGGER; CENTIPEDE; ARKANOID a POLE POSITION. Zasvěcení vědí oč jde, ti ostatní jistě hry pochopí velmi snadno, jejich pravidla a ovládání nejsou nijak složité, stačí jen chvíle. Takže naberte si mince a vzhůru do videoherny.

stáhnout hru
kaprx

autor
/ kaprx

Skóre

79 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Mini Arcade Mini Arcade Mini Arcade

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce