recenze

Miner

Miner

Už jste někdy fárali v dole? Většina z vás asi ne, ale dnešní hra vám může zhruba naznačit, jak těžké to asi je. Spíše než o simulátor práce v dole se ale bude jednat o hopsačku jako řemen.
Perex dnešní recenze je, jak dále uvidíte, hodně nadnesený, a to hlavně z toho důvodu, že Miner nemá s kutáním v dole vůbec nic společného. Jednoduše řečeno, kdyby se hra nejmenovala Miner, bral bych tuto hru jako hopsačku s kuličkoidním hlavním hrdinou. I když, to přesně ve hře vlastně uvidíte...

Úkol dnešní hry je velice jednoduchý. Váš svěřenec se musí s vaší pomocí proskákat až na konec úrovně, a to tak, aby se mu nic nestalo. Na cestě potkáte krom spousty nepřátelské havěti i barevné kuličky, po jejichž sebrání se vám navýší skóre. Hra je v některých chvílich neuvěřitelně těžká, proto jsou po úrovních rozesety záchytné body, na kterých se objevíte pokud zemřete.

Technické zpracování se pohybuje v oblasti průměrné až nadprůměrné. Chtěl jsem napsat, že podobně je na tom i celá hra, naštěstí tomu tak není. Uvidíte sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Miner Miner Miner

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce