recenze

Mental Pacman

Mental Pacman

Podivná koule požírající diamanty opět zasahuje! A nyní rovnou ve třech variantách této arkádově laděné hry, u kterých se zaručeně nebudete nudit! A pokud přeci jen ano, náš archív her je nemalý. Konec lehce nechutné reklamy ;).
Pacman je určitě velice známou hrou, u které jste trávili, nebo stále trávíte, své mládí, stejně jako kdysi já. Časy se mění, PacMan je ovšem pořád stejně dobře hratelný. Proč tedy potlačovat nostalgické vzpomínky a nevrátit se do dob dávno minulých?

Bez dalšího obšírného, nikam nevedoucího vymlouvání, se pustím do recenze samotné. Ve hře Mental Pacman se vžíváte do role žluté, kulaté, věčně nenasytné hlavy. V kůži tohoto „hrdiny“ je vašim úkolem posbírat všechny diamanty v bludišti a přitom se vyhnout nástrahám, v podobě duchů a zdí. Zdí? Ano, i zdi vám budou překážkou, která vás mnohdy bude stát život. Hra vám zpočátku dá na výběr ze třech možností. Hraní klasického Pacmana, Mental Pacmana nebo Mental Mental Pacmana. V posledních dvou zmiňovaných variantách se nesmíte dotknout zdi, nebo přijdete o jeden z celkově tří životů. Zatímco v MP možnosti se hraje bez nepřátel a jediným smrtelným nebezpečím jsou vám zdi, MMP obsahují i oponenty, proto je poslední volba určena spíše pro hardcore hráče.

Audiovizuální zpracování hry je vcelku podařené, hlavně tedy zvuková stránka, která se povedla na jedničku a navozuje lehce retro náladu. Mental Pacman je velice podařeným klonem Pacmana, u kterého si vzpomenete na staré dobré časy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Mental Pacman Mental Pacman Mental Pacman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce