recenze

Megaman Unlimited

Megaman Unlimited

Jedna z legendárních a klasických počítačových postaviček se vrací. Proskákejte si cestu skrze obtížné úrovně a zlikvidujte zlé robotí nohsledy v této akční skákací plošinovce s Megamanem.
Hlavní zloduch Dr. Wily byl sice poražen, ale ve městě se přesto dějí divné věci. Vše vyvrcholí tím, že je Wily unesen. Za vším tedy stojí zlý robot, ale jaké skrývá tajemství? To už je na našem hrdinovi v modrém brnění.
Máme tu před sebou plošinovku, která jakoby vypadla z klasických titulů žánru. V roli Megamana na vás čeká spousta skákání a střílení nepřátel, abyste se nakonec dostali k finálnímu bossovi dané úrovně. Lasery, jámy, lepidla a samozřejmě spousta rozmanitých robotů se vás bude snažit zastavit.
Kromě základního obleku se můžete přeměnit na červenou variantu (klávesa Q), která by vám měla v určitých situacích pomoci. S použitím vašeho psa lze přeskočit obtížnější místa.
Nutno podotknout, že obtížnost hry je nastavena celkem vysoko. Při prvním hraní budete dosti jednoznačně ztrácet životy, což působí poněkud frustrujícím dojmem. Po čase se dá ovšem na leccos zvyknout a leccos se naučit. Navíc pokud jste fandové tohoto hrdiny a retro stylu, v němž je zcela a parádně vyveden, je to hra určená pro vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Drticka

Drticka | 09.04.20 v 07:18

hezká hra

Petulinda

Petulinda | 26.11.17 v 18:18

text příspěvku

Kalousek100

Kalousek100 | 09.11.16 v 16:35

Dobrá hra.

Blaster27

Blaster27 | 16.07.16 v 09:29

Zajimavá grafika:)


galerie

Megaman Unlimited Megaman Unlimited Megaman Unlimited Megaman Unlimited Megaman Unlimited Megaman Unlimited

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce