recenze

Mega Man Rocks !

Mega Man Rocks !

Capcom kdysi vymyslel něco, s čím se my budeme potýkat ještě dlouho. Další dobrodružství modráska Mega Mana. Tato gameska respektuje klasickou osmibitovou grafika a i hudba se zvuky zůstávají na téže hranici, což se mně osobně velice líbí. Stojí tedy před námi slušná retro plošinovka se spoustou skoků, střílení a bojů s bossy.
Mega Man má stále svůj styl i v dnešní době.

„Pajdulák“ v modrém overalu opět zasahuje a úspěch máte jen a jen ve vašich rukách. Na úvod si vyberete jednu z úrovní, která skýtá již klasickou herní náplň. Dostat se z místa A do místa B je doprovázeno bandičkou nepřátel, potvorných zvířátek a pastí. Jinými slovy co nemůžete zastřelit, to musíte přeskočit. Z některých zbude jen prach, v lepším případě si seberete nějakou tu užitečnou energii. V úplně tom nejhorším případě ztratíte život. Ale věřím, že to se nestane. Když už, pak jedině v tom případě, že špatně odhadnete některou jezdící, mizející plošinku, nebo rozsah bezedné jámy. Na konci každého kola vás čeká solidní oříšek v podobě šéfíka – vládce, s kterým si to rozdáte z očí do očí.

Nic nového. Ale co chcete vymýšlet? Hra má stařičkou a kouzelnou atmosféru navíc se slušnou hratelností.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 27.02.15 v 07:56

panáček je jako šmoula a plošinovka skvělá

Balty | 17.12.09 v 18:28

To je dobře,když někdo předělá starou osmibitovku a pak se to objeví na FG.Díky.A co takhle Moon Patrol,Vigilante,Roc´n Rope,Renegade,Choplifter.....


galerie

Mega Man Rocks ! Mega Man Rocks ! Mega Man Rocks !

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce