recenze

Maru (by J.V.)

Maru (by J.V.)

Co to dělám? Hraji si s černými tečkami. Ne, nejedná se o nějakou trapnou kosmetickou hříčku, ale o zajímavý počin, na který se nyní podíváme trochu blíže. Jste připraveni prohopsat si cestu skrze všechny úrovně? Přece v tom našeho hrdinu nenecháme samotného.
Jak se dostat k portálu, který vás přenese do dalšího obtížnějšího kola? Inu, nebude to zrovna nejsnadnější, ale rozhodně budete muset skákat, skákat a skákat.

Jednoduchá plošinovka stvořená pro všechny milovníky solidního poskakování. Ovládáte černého panáčka, který si musí najít cestu k teleportující bráně jeho osoby. Zhusta se vyskytne na nějakém tom ostrůvku, který se hýbe, obsahuje ostny, nebo je třeba kombinací obojího. Tyto záležitosti přesun z místa na místo značně stěžují, a tak i ti nejlepší z nás přijdou o život. Ve vzduchu totiž působí gravitace, která vás sice přitáhne, leč vzniklá dezorientace může znamenat přímé nabrání směru „ostré ostny“. Snažte se tedy sbírat další černé tečky různě roztroušené po levelech, neboť představují vaše další životy, ale také způsob, jak dokončit některé úrovně.

Myslel jsem si, že sedm úrovní proběhnu jako nic. Ale částečně jsem se mýlil. V posledních kolech totiž notně přituhuje a vy budete mít co dělat, abyste vše zvládli. Příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Maru (by J.V.) Maru (by J.V.) Maru (by J.V.)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce