recenze

Marios Exploit

Marios Exploit

Zase jednou se Bowser rozhodl, že unese Mariovu princeznu a právě zmíněný kníráč bude muset svou milou zachránit. Všichni příznivci mariovek si tak opět přijdou na své, neboť hopsání na hlavinky nepřátel, přes různé pasti a na plošinkách je tu bezpočet.
První díl ze série je tu a představí se v něm Mario. Kdo však bude v dalších epizodách? Nechte se překvapit.

Pro dnešek tu máme oblíbeného instalatérského hejska, který se už klasicky musí popasovat jednak s okolním prostředím a jednak se spoustou potvůrek různého druhu. A tak skákejte a… zase skákejte. Pozor na jámy a všechno, co se pohybuje, neboť zdraví nemáte na rozdávání a opakovat celou úroveň asi tak po dvacáté je lehce zdrcující pocit. Proto buďte neustále ve střehu a nenechte ani želvičky, ani hříbečky, ani bombičky, aby vás zničily. Dostat se na konec úrovně není vůbec snadné. Standardně sbíráte mince, ale trochu jsem nepochopil jejich význam. Obvykle přidávají nějaký ten život, ale k čemu to, kdy tentokrát máte počet životů neomezen.

Celkově se jedná o průměrnou hru, ale nebojte se. Mohu slíbit, že další díly z této herní série už budou o něco lepší :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Marios Exploit Marios Exploit Marios Exploit

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce