recenze

Mario Mini Fishing

Mario Mini Fishing

Mario stokrát jinak. Pokaždé lehký, stravitelný, málo kalorický. Nejinak tomu je i dnes, kdy na naše monitory pádí rybář Mario, jehož hlavním a jediným úkolem je pochytat co nejvíce podmořských organizmů, ehm, měl jsem na mysli samozřejmě rybiček.
Opravář (nebo že by to byl instalatér?) Mario je postavička stará jako je starý herní svět. Když bůh stvořil zemi, dal si chvíli šlofíka, aby poté rukama japonských herně-designových hrdinů vytvořil Maria. Rozplývat se nad faktem, co tento prcek znamenal pro hráče mnoha světadílů, je celkem mimoděložní.

Dnes tu máme Maria v roli rybáře. Roztomilá hra pro 1-2 hráče, ve které chytáme rybky do podběráčku nikoliv za účelem jejich sežrání, nýbrž za účelem navýšení bodového zisku. Rozhazujeme „svoje sítě“ kam se dá a plovoucí rybky různých barev, velikostí a bodového ohodnocení se nám vrhají střemhlav vplen. Ve stejné oblasti však operuje i náš soupeř (a je jich na pořadu dne několik – např. Larry, Wendy, Lemmy a další), kteří taktéž przní svými podběráky rybí stav, takže logicky vzato jde o bohapusté soupeření mezi dvěma hrdiny. Prostě a jednoduše musíme za stejný časový úsek nasbírat více ryb než soupeř, abychom postoupili do dalšího levelu. Levelů je ve hře devět a jsou – pokud jde o hratelnost – velmi dobře vyvážené. No a pokud jde o grafiku – je příjemně barevná, titěrná a roztomilá.

Místo závěru říkám zodpovědně – hrajte a vyhrajte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Super Mario | 21.01.06 v 13:06

hra super mario


galerie

Mario Mini Fishing Mario Mini Fishing Mario Mini Fishing Mario Mini Fishing Mario Mini Fishing