recenze

Mario In Worlds Unknown 2: Return Of Koopa

Mario In Worlds Unknown 2: Return Of Koopa

Ještě lepší zábavu přináší další verze Mario In Worlds Unknown. Nejenom, že se prostředí značně vybarvilo, kolem jsou kulisy a reálnější obláčky, ale i postavičky jsou pohyblivější a také rychlejší. Mario už neskáče tak daleko, ale i tak doskočí více než kterýkoliv olympijský vítěz.
Tvůrci si dali záležet hlavně na celkovém vzezření. Propracovali jednoduché Menu, které vás do hry pěkně uvede a naladí. Pak už vás čeká cedulka s nadpisem levelu a jdeme na to. V těchto verzích příběhů o Mariovi je jedna zvláštnost, a sice, že zelené roury, které jsme zvyklí vídat vodorovně nebo svisle, jsou zde nakloněny o dobrých šedesát stupňů. Skákat můžete téměř po všem, ale pozor – nedotýkat se nepřátel. Ubere vám to životy, a to by byla škoda. Zhruba uprostřed levelu je nenápadná značka s označením „C“. Je to takový mezník. Pro případ, že by se vám něco stalo. Vrátíte se totiž k ní a ne na začátek. Životů je dostatek, hra je výborná pro děti. Vřele doporučuji všem, kteří si chtějí odpočinout a nepřemýšlet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Venal | 28.01.08 v 10:44

nechápu jen jednu věc, čím rozbít ty plošky s otazníkem?

farina-massimo | 27.01.08 v 17:42

0813415757


galerie

Mario In Worlds Unknown 2: Return Of Koopa Mario In Worlds Unknown 2: Return Of Koopa Mario In Worlds Unknown 2: Return Of Koopa

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce