recenze

Mario Forever 3.0

Mario Forever 3.0

Velice zdařilá mariovka se vším, co si umíte v mariovce představit. Mario samozřejmě hopsá, umí střílet atd. Budete procházet nejrůznějšími prostředími, od travnatých luk po podvodní říši. Pobaví vás standardní příšerky a nepřátelé, na něž jste zvyklí a samozřejmě veselá hudba.
Mario začíná na poměrně propracované mapce. Bohužel se za něj nemůžete pohybovat vy. Zkrátka je přesunut k další pozici, takže si nelze vybrat, kam byste tak nejraději šli. První kolo je takové zahřívací a seznamovací. Pár želviček, pár goomb, nic zvláštního. Další levely už jsou akčnější. Vedle zelených želviček se objevují i červené atd. Jako veliké plus bych hodnotila grafickou úroveň hry, protože levely nebývají stejné. Dokonce i ozvučení se v mnoha případech liší. Samozřejmě, že máte několik životů, s jedním byste si asi těžko vystačili. Život vám zpříjemní hříbky a samozřejmě květinky. Nyní víte vše, co potřebujete a hurá do akce :). Jestli chcete vyzkoušet starší verzi této hry, můžete kouknout do našeho archívu. Změn přišlo trochu více a usoudili jsme proto, že si hra zaslouží novou recenzi, podobně jak tomu bylo například u Icy Tower.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

SUPERMARIO | 06.06.08 v 19:50

to je blbost v títo hře je hrozně moc málo nejlepší je v4.0

soldier222 | 02.01.08 v 15:12

Je tam všetko čo tam má byt. Prostredie a hudba su na sto percent skuste este porozmíšlat o pokračovaní dajte tam aj viacej postáv na hranie a secrety

SUPER MARIO | 02.12.07 v 13:14

v tyto hre je malo secretu


galerie

Mario Forever 3.0 Mario Forever 3.0 Mario Forever 3.0

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce