recenze

Marble Arena

Marble Arena

Koule je v podstatě dokonalý tvar, a tak není divu, že se s ním setkáváme ve hrách stále častěji. Ani dnes tomu nebude jinak, v hlavní roli dnešní hříčky to totiž opět jedna malinká, ale velmi agilní kulička.
Jak je už patrno z úvodu, čeká na nás další kousek s jednoduchou, leč naprosto skvělou hratelností. Vašim cílem bude v každém z mnoha levelů posbírat všechny hvězdičky, a to co možná nejdříve. Levely jsou rozděleny do skupin podle obtížnosti, jakmile pokoříte jeden, ihned se vám zpřístupní další. Za nasbírané bodíky si můžete vylepšovat vlastnosti vaší kuličky nebo jí můžete proměnit k obrazu svému, tedy zvolit si jinou barvu. Vraťme se však zpět ke hře. Každá úroveň vyžaduje od hráče malinko odlišný přístup a občas se setkáte i s různými úkoly. Jednou budete muset vhodným šťouchem dopravit kopačák do brány, jindy zase hrát biliár, nebo likvidovat ostatní kuličky. Dá se říci, že co úroveň to unikát. Pokud se úspěšně prokoulíte všemi připravenými levely, není nic jednoduššího něž si stáhnout z webu hry nové, nebo ještě lépe vytvořit si vlastní. Ti opravdu nejlepší pak mají možnost se prostřednictvím výše uvedeného webu zviditelnit v tabulce nejlepších.

Hra samotná vypadá naprosto úžasně, grafická stránka téměř nemá chybu, hudba pak dotváří zbytek. Vzhledem k množství hopsání, odrážení a jiných kousků zde nesmí chybět vyvedená fyzika. Co pro mne samotného bylo opravdu milým překvapením je implementace módu pro více hráčů a to jak po síti, tak i po internetu. Doufejme, že se i díky relativně slušné fanouškovské základně, setkáme s dalšími vylepšeními a novými vlastnostmi, tato hra rozhodně hned tak neomrzí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 23.02.15 v 06:54

hra má šmrnc a štávu


galerie

Marble Arena Marble Arena Marble Arena Marble Arena

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce