recenze

Mandala

Mandala

Máme tady další hru ze soutěže Seeing Double, uspořádané zahraničním serverem gamedev.net - tentokrát jde dokonce o vítěznou záležitost českého autora Jazzua. Což si už kvůli těmto zmíněným dvěma faktům zaslouží alespoň část vaší pozornosti.

Pokud jste si v poslední době zahráli podobně kvalitního Soul Bloba, který v téže soutěži okupoval broznový plac, pak vězte, že v případě Mandaly jde o výtvor ještě abstraktnější.

A princip? Ovládáte červenou kuličku s cílem vysbírat všechny mince v daném levelu, pokud možno pochopitelně bez větší újmy na zdraví. To by normálně nebylo nic složitého, kdyby nám to pan Jazzuo řádně neokořenil - pokud se kulička nedotýká zároveň červené i modré plošinky, nenávratně zmizí někde daleko pod vaší obrazovkou, což vás neustále nutí sledovat pravou i levou část obrazovky a šikovně manévrovat. Ale tak už to v hrách, soutěžících v Seeing Double, bývá.

Jsem si jist, že Mandala řadu z vás odradí svou počáteční složitostí, trošku jinak prezentovanou náročností a velmi abstraktní grafikou. Snad vás krapet potěším, když řeknu, že v přiloženém readme.txt jsou zachyceny cheaty k odemknutí komplet všech levelů, což jistě dobře poslouží nejen recenzentům. :-)


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Mandala Mandala Mandala