recenze

Magno-Ball

Magno-Ball

Magno-Ball je originální herní kousek pocházející z roku 2000, který vás naučí koordinovat reflexy. Vaším úkolem bude pomocí ovládání pálek dostat kuličku do díry, odkud vylétla, ovšem tento úkol vám bude stěžovat několik různých herních prvků, které se postarají o to, aby to nebylo příliš jednoduché. Držím vám palce.
Magno-Ball je, jak název gamesky napovídá, hra s kuličkou v hlavní roli. Ovšem název již nemluví o tom, jaká hra je. A od toho jsme tu já. Tak se na ní pojďme blíže podívat.V Magno-Ballu budete cvičit svoje přemýšlení, reflexy, rychlost i schopnosti koordinace a soustředění. V podstatě ale budete ovládat myší pálku či pálky a budete se snažit o to, aby kulička, která je na začátku levelu vymrštěna do herního prostředí z nějaké díry se dostala zpět do této díry tím, že budete usměrňovat pomocí již zmíněných pálek její pohyb. Jenže to není tak lehké, její pohyb ovlivňuje spousta vlivů jako jsou magnetická pole, která s kuličkou, pokud se k nim dostane, zmítají různými směry podle toho, jakou mají zrovna náladu. Dalším prvkem stěžujícím vaše hraní jsou různé překážky a plošiny, které se kuličce pletou do cesty. Pak jsou tu jakési tečky s šipkou, kterých, když se kulička dotkne, je vymrštěna jejich směrem pryč.

Možná vám zní toto celé divně a herní princip se zdá nepochopitelný, ale když si hru stáhnete a zahrajete, dostanete se do ní za pár krátkých okamžiků, v nichž pochopíte, o co vlastně jde. A možná vás to i chytne, jde totiž o originálně pojatý, dobře provedený a zábavný kousek, který nekopíruje již tisíckrát viděný herní princip a přichází s něčím novým. Jen neváhejte a zkuste to, stojí to za to.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Magno-Ball Magno-Ball Magno-Ball Magno-Ball