recenze

Mage X

Mage X

Být malý kouzelník s ošklivým kloboukem a bez hezké sovy není nic přijemného. Když se k tomu přidá ještě labyrint úrovní a hůlka, která umí vyčarovat jen prachobyčejné krychle, je to...zábava
Tvůrci se zřejmě řídili heslem, že v jednoduchosti je síla. Nenarazíte na žádný propracovaný příběh, obyčejnou povídku, ani slogan. Proto se po spuštění ukáže tutoriální úroveň a vy vskutku zjistíte, že šipkou vlevo se prostě chodí doleva ve 100% použití oné klávesy.

Samotná hra je pak rozdělena do samostatných obrazovek dle levelů, kde prvním pohledem zjistíte váš úkol. Jasně viditelný, ale už ne tak lehce přístupný, klíč je vaší vstupenkou dál. Ne omylem se klíč nachází co nejdál od vašeho čarodějíčka. K dosažení výšin klíče i postupu dál vám slouží hůlka, která ve formě čtverců (2D) vytváří cestu k momentálnímu cíli. Záleží tedy jen na vás, jakou stezku si vykouzlíte.Téměř všechny kameny se dají odčarovat, což napomáhá k ničení nepřátel propady skrz vzniklé díry a zisku diamantů – bodů. Při tom všem uvažování, kam jenom „fláknout“ další stavařské kouzlo, vás neúprosně tlačí časový limit na dokončení kola.

Na grafice se mohlo o trošku víc zapracovat a vylepšit. Hudba je vskutku uklidňující a povědomá. Nicméně kdo má rád arkádové skákání doplněné o trochu logiky v časovém presu, tomu absence děje a neozvláštněná grafika vadit nebude a hru si stáhne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

john458

john458 | 13.04.17 v 21:21

Game crash at startup. Win 7, 64-bit.


galerie

Mage X Mage X Mage X

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce