recenze

MadGame

MadGame

Mad Game, v překladu šílená hra, je vlastně něco na způsob hokeje, kdy se snažíte dostat puk za čáru protihráče a přitom neinkasovat sám. Nejedná se o žádné veledílo, ale takové menší dílko na chvilkové zabavení.
MadGame, chcete hrát sám, nebo snad s kamarádem, či kamarádkou? Není problém, tato hříčka podporuje i multiplayer, ale nejčastěji budete hrát určitě sami, takže klikneme na play a jedem.

Objevíte se v 5. lize, kde musíte porazit naprosto neschopné protivníky a dostat se tak do 4. ligy, takto to jde vlastně pořád, dokud nestanete na úplném pomyslném vrcholu. Protivníci jsou v každé lize čím dál tím rychlejší a vy musíte předvádět čím dál tím lepší výkony, ale nebojte, i ten nejlepší pc protivník jde nakonec udolat. Vyhráváte pokud se vám povede vstřelit deset gólů dříve než je obdržíte, občas to dá opravdu zabrat, třeba ve druhé lize jsem pobyl už pěkných pár minut, než jsem postoupil výš. Ale jinak jde vlastně pořád o to samé, odrážet míčky co to jde. Hra je graficky i zvukově slušně udělána, i když se to na první pohled možná nezdá, mě celkem pobavila, takže zkuste a uvidíte sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

MadGame MadGame MadGame

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce