recenze

Little Santa Little Adventure

Little Santa Little Adventure

Malé dobrodružství malého Santy! Tak asi takhle nějak zní v překladu název této gamesky. I když se nejedná o nějaký vyložený zázrak, musím říci, že jsem se při neustálém hopsaní vcelku bavil. A o to tu jde především!
I když jsou Vánoce už za námi, je stále spoustu titulů s touto tématikou, které jsme vám nepřinesli. Protože jsou venku vcelku velké vedra, myslím, že vás takovéto kousky se zimní tématikou potěší. Dnes tu máme opět jeden soutěžní počin, kterým se autoři snažili uspět v soutěži jménem TDC Christmas 2005.

Oč tedy ale jde? V podstatě o nic nového, milého Santu Clause unesli proradní skřetové a na vás je tato individua vypátrat a vrátit tak jistotu, že se na světe Vánoce ještě někdy objeví. Nic originálního, ale pro tento typ her to naštěstí plně postačuje. Jedná se o klasickou hopsačku, kde budete muset proskákat několika málo světy, vyhledat potřebné klíče, vylepšit své schopnosti, abyste si to v závěru mohli rozdat s již zmíněnými skřety a osvobodit tak zajatého Santu. Rozhodně totiž nebudete mít na růžích ustláno a prakticky každá chyba se vám může později vymstít. Co se týče nepřátel, tak proti vám se postaví jak různá zvířata, tak i všemožní skřetové. Musíte být skutečně velmi obezřetní.

Bohužel po čase se titul stane trochu stereotypním. Vytknout ale nemám co stránce technického zpracování, která je na velmi pěkné úrovni. Sečteno, podtrženo, máme zde velmi pěknou gamesku, která nějak výrazně nenadchne, ale zároveň ani neurazí.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

72 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Little Santa Little Adventure Little Santa Little Adventure Little Santa Little Adventure Little Santa Little Adventure Little Santa Little Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce