recenze

L'Etrange nuit de Mister Eriausso

L'Etrange nuit de Mister Eriausso

Kostlivci jsou skvělý námět na potavičku do hry. Proč ne? Přivítejte proto našeho dalšího hrdinu ze světa záhrobí. Věřte, že ani on to nebude mít na hřbitově jednoduché a temné síly ho ohrožují stejně jako smrtelníky. Kdo říká, že kostlivci musejí být vždy nebezpeční?
Náš kostlivec je velice křehká bytost, při sebemenším incidentu se rozsype na své elementy, z nichž je tvořen. A cože by mohlo být tím incidentem? Inu může na něj spadnout piano. Divíte se? Ano, zde na hřbitově padají piana. Ale nebojte se, značka vás na ně včas upozorní. A to tak, že důkladně. Dále sem tam budou poletovat netopýři, jež se dají zašlapat do země a nepříjemné budou i podivné dvoubarevné míčky. Jinak nám kostlivec může spadnout do jámy, což značí opět rozsypání. Ovládání je skvěle jednoduché, stejně jako grafika. Přesto tahle nenásilná a recesní hříčka pobaví nemálo lidí, jež si připadají znudění vším možným. Chcete se bát? Nebo užít legraci? Neváhejte a stáhněte si tuhle hříčku. Věřím, že nebudete litovat. Vtipnými nápisy a obrázky se to tu jenom hemží. Však uvidíte sami :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.07.17 v 20:15

jinak pojaté ale mohlo by být dobré


galerie

L'Etrange nuit de Mister Eriausso L'Etrange nuit de Mister Eriausso L'Etrange nuit de Mister Eriausso L'Etrange nuit de Mister Eriausso L'Etrange nuit de Mister Eriausso

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce