recenze

Legendary SonicChaos

Legendary SonicChaos

Chaos Island je v ohrožení! Pokud naší hrdinové rychle něco neudělají, dopadne na něj meteorit, který by ho smetl z povrchu zemského. Času je málo, musíte si rychle vybrat s kým se vydáte do tohoto nebezpečného úkolu a zachráníte ostrov. Kdo to bude, ježour Sonic, nebo jeden z jeho kamarádů jako je liška Talls s ocáskem hbitým jako vrtule helikoptéry?
Takto nějak vás Sonic Chaos uvede do svého prostého, ale skvělého prostředí. Na výběr budete mít ze čtyř charakterů, mimo Sonica jimi budou jeho další tři přátelé. Přičemž pochopitelně každý oplývá jinou vylepšenou dovedností. Některý z nich například běhá rychleji, jiný se zase dokáže lépe vypořádat s nepřáteli a jako poslední vlastnost jsou zde dovednosti ve skákání. Bude tedy na vás, vybrat si postavu, jenž vám nejvíce vyhovuje. Zda to bude podle sympatií, nebo jejich schopností už není podstatné. Podstatné je dokázat s ním splnit misi!

Jako v každé hře s našim modrým kamarádem, i zde budete při své cestě za vítězstvím sbírat zlaté kolečka. Ty vám nejen připočítávají body, ale navíc vám dokážou zachránit život. Pokud vás třeba někdo zasáhne, ztratíte „pouze“ všechny zlaté kroužky, ale žijete dál. Ale je jasné, že zde nejde o to jen sbírat kolečka a procházet si v klidu každou lokaci. Musíte si vytrénovat postřeh, rychlost a přesnost s jakou budete skákat. Načasování je zde totiž jednou z nejdůležitějších věcí.

O vizuální stránce už nemá cenu, ve spojitosti s hrami věnovanými Sonicovi, se příliš dlouze zmiňovat. Jako ve všech ostatních dílech, i zde je grafika totožná. Jediné nedostatky, které se občas vyskytují u podobných titulů jsou chyby v grafice. Zde se to ale příliš nestává. Zvukově se jedná o jeden z nejlepších kousků, se kterým jsem se ve spojitosti se Sonicem setkal.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Legendary SonicChaos Legendary SonicChaos Legendary SonicChaos Legendary SonicChaos