recenze

Labyrinth Lost

Labyrinth Lost

Labyrinth Lost je stylová Japonská arkáda s logickými prvky, ve které se ujmete sympatické mladé šikmooké děvuchy. Hra je až na pár hluchých míst přeložena do jazyka anglického, takže se té jejich hatmatilky vůbec nemusíte bát.
Jak už jsme se chvályhodně zmínil v perexu, do rukou vám tentokrát připadne osud mladé dívčiny, která byla svou vlastní komunitou vidláků obětována a uvržena do nespecifikovaných temných kobek, přičemž se jí tato situace samozřejmě ani za mák nelíbí. Váš úkol je nad slunce jasný - je třeba se z této 150 levelů dlouhé šlamastyky vylízat, což může být při poměrně tuhé obtížnosti hry a častému nedostatku střeliva občas kapánek problém.

Labyrinth Lost je dlouhá, celkem atmosférická záležitost se starší grafikou, která ale společně s podmanivou hudbou na pozadí vytváří celkem obstojnou atmosféru. Hra rozhodně není japonsky ujetá jako např. Kruh nebo většina Silent Hillů a pokud jste se zrovna nepodívali na jméno autora, nejspíš si toho orientálního původu ani nevšimnete. Přesto berte...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Rammstein | 14.02.07 v 12:10

Super bludiště


galerie

Labyrinth Lost Labyrinth Lost

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce