recenze

Kusariman

Kusariman

Téměř úplně nazí ninjové si to do krve rozdají v této zábavné gamesce. Nečekejte však žádné erotické radovánky, ale tvrdou a nekompromisní akci. Využití totiž najde ostré lano s hvězdicí, které nezná slitování.
Pozorným čtenářům FreeGame stačí říct, že Kusariman je práce šikovného vývojáře ze země vycházejícího slunce – Ikikiho a už to pro ně bude určitě vodítko, co od hry čekat. Těm, co ho neznají, připomeňme třeba nedávno vydaný titul Kamutaro.

Hlavním hrdinou je tedy spoře oděný ninja, který do této interesantní 2d plošinovky vpadne vskutku stylově. Probourá totiž zeď a skokem na hlavu zneškodní protivníka. Druhou možností, jak zabít nepříliš inteligentní nepřátele je zužitkovat zmiňované lano s hvězdicí na jeho konci. To lze různě zkracovat i prodlužovat, což využijete hlavně při jeho používání jako populární ninja rope známého kupříkladu z legendárního Liera. Bohužel manipulace s ním není tak snadná a intuitivní, jak ve zmiňované klasice pro dva hráče. Špatné použití lana je tak vzhledem k neustálé nutnosti jeho použití největší chyba této gamesky, jež ji shazuje o mnoho procent dolů.

Grafika, zvuky i hudba jsou klasické jako by z oka vypadly ostatním hrám japonského vývojáře. Kusariman tedy celkově patří k tomu horšímu z Ikikiho tvorby. Své příznivce si ale určitě najde.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Kusariman Kusariman Kusariman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce