recenze

KT’s Impossi-Bubble Adventures 2

KT’s Impossi-Bubble Adventures 2

Není nad to mít záškodnického bráchu, ať už staršího nebo mladšího. O tom leccos ví mnohá z nás. A stejně tak i hlavní hrdinka této super arkády. Tíha okolností a také skutků jejího bratra ji donutila vkrást se do obchodního centra. Poradí si s jeho nástrahami?
Ale samozřejmě, že si poradí a vy s ní. Tahle arkáda je jak bych to řekla, trochu naruby. Jde o nový přístup k hopsačkám. Hlavní hrdinka se totiž vznáší ve vzduchu a snaží se co možná nejrychleji posbírat všechno, co je pro ni určeno. Vznášejte se mezerníkem, jeho opakovanými stisky. A pokbujte se šipkami. Pak už jen stačí sbírat, co vám přijde pod bublinu. Ovšem nenechte se zmást. Hra vede oběma směry, nikoliv jen zleva doprava. A tak se může stát, že na konci levelu zjistíte, že jaksi postrádáte klíč k východu, a budete se muset vracet. Na hrdinku čeká spousta nástrah ve formě alarmů - obchodní centrum je samozřejmě střeženo, fontán, vrtulí, apod. S každým dalším levelem sem přichází nové, zajímavější prvky. A hra se stává dynamičtější. Třeba je ocenit stylovou grafiku a podmanivý pohled hrdinky :)).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

KT’s Impossi-Bubble Adventures 2 KT’s Impossi-Bubble Adventures 2 KT’s Impossi-Bubble Adventures 2 KT’s Impossi-Bubble Adventures 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce