recenze

Knuckles Millenium

Knuckles Millenium

A máme tu další hopsací dobrodružství. Tentokrát vezme věci do svých silných pazour Knuckles, a tak se Eggmam a jeho robotí nohsledi mohou začít třást strachem. Nebo že by to snad bylo naopak?
Obrňte se velkou dávkou trpělivosti, neboť toto nebude žádná snadná prácička.

Čeká vás klasická cesta z bodu A do bodu B s tím, že na této trase je nespočet plošinek, můstků a odšprncávátek. Přes série skoků se dostanete k různým nepřátelům, jejichž slabinou je hlava. Hop a skok a je po nich. Cesta je lemována více než velkým množstvím prstýnků, které se při zásahu vaší osoby rozlétnou všemi směry. Není to nic pozitivního, ale neztrácejte hlavu a snažte se alespoň jeden zase získat nazpět. Na konci každého kola vás čeká boss. Jeho zničení není právě ta nejsnadnější věc, kterou jste v životě dělali, a tak je možné, že se budete trochu zlobit, rmoutit, ale s trochou snahy a štěstí při chytání prstenů se vám povede i na prví pohled nemožná věc. Tedy postoupit do dalšího kola.

Kromě zvýšené obtížnosti také trochu pokulhává i ovládání. Přišlo mi trošku těžkopádné a při složitějších skocích jsem mnohokrát skončil v propasti. Hra je to celkově slušná, ale jak už bylo zmíněno na začátku, s kapkou trpělivosti jistě neprohloupíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 18.02.17 v 09:53

to vypadá podobně jako sonix


galerie

Knuckles Millenium Knuckles Millenium Knuckles Millenium

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce