recenze

Knuckles Adventure

Knuckles Adventure

Proč nechávat vždy všechno jen na Sonicovi... Jeho kamarádi přece dokážou stejné hrdinské skutky a jejich schopnosti se mu možná i více než vyrovnají. Proto zde dnes máme hru věnovanou čistě Knucklesovi. I když mu chybí ochrana v podobě ostrých bodlin a v nohách rychlost splašeného koně, dokáže se vypořádat s nepřáteli téměř stejně dobře jako dobře známý modrý ježek.
Hned zprvu bych ale vytkl této hře jednu maličkost. Postrádá jakýkoliv příběh. Přece jenom, když hned ze začátku máte nějakou motivaci jako například záchranu světa, nebo třeba „jen“ svých přátel, hraje se vám o něco lépe. Ten pocit že konáte něco dobrého, byť jen ve virtuálním světě, je většinou hnacím motorem každé gamesy.

Ve hře jde vlastně o to co vždycky, posbírat co nejvíce zlatých kroužků, zlikvidovat hromadu nepřátel a docílit tím nejvyššího skóre. Pokud se tady střetnete s nějakým oponentem, pak se z vás nevysypou všechny kolečka, ale ztrácíte rovnou život a hrajete dané kolo celé od znova. Na tomhle titulu je velmi dobře vymyšlený systém dostávání se na některá hodně vyvýšená místa, kde byste normálně nevyskočili. Musíte se tam prostě odrazit přes několik nepřátelských vzdušných sil. Je to maličkost, ale takové maličkosti potěší a dodají hře trochu zajímavosti.

Jako nejdůležitější změnu oproti některým podobným gamesám, bych viděl skutečnost, že se již hloupě neseknete ve stěně. Tedy doladění grafiky je vskutku povedené. Byť je zde pouze jeden „song“ a zbytek zvukové stránky tvoří jen vybuchující příšerky a sebrání zlatého kroužku, není to zase tak špatné a dá se s tím přežít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Knuckles Adventure Knuckles Adventure Knuckles Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce