recenze

Klonoa PC

Klonoa PC

Doba léta a zejména prázdnin by se měla vyznačovat především odpočinkem a relaxací a to jak pro vaše tělo, tak pro mozek. Oba tyto požadavky v sobě skrývá hra s poněkud zvláštním názvem Klonoa. Nu což, pokud už máte dost příšerných veder panujících tam, kdesi venku, ve stínu monitoru to je rozhodně lepší.
Skákání, skákání, skákání. V podstatě to nejzásadnější, co byste měli zvládat. Neumíte? Končíte.

Zde si procvičíte jednu, možná ne moc užitečnou, vlastnost. Je to překonávání překážek pomocí skoku. Ovládáte podivného klučinu, který se snaží dostat přes množství levelů a zůstat přitom naživu. A vzhledem k tomu, že cestou potkáte jen minimum nepřátel, s nimiž se moc do křížku nedostanete, především hopsáním a létáním lze dosáhnout cíle. Přestože onen atletický výkon je díky počítačovým klávesám jednoduchý, často spadnete dolů a musíte začít znova, do chvíle než najdete hvězdičku odemykající další úroveň. S trochou pozornosti se dá najít tajná chodba, která podstatně urychlí průběh hry a přinese bonusové životy.

Ten kdo má rád jednodušší hry, jež přesto dokáží na určitou dobu zabavit, si s chutí užije tento titul. Bohužel i „nejzažranější skokani“ nebudou dlouho nadšeni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Klonoa PC Klonoa PC Klonoa PC

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce