recenze

Kamutaro

Kamutaro

Máte rádi akcí nabyté arkády, které vás nenechají ani na chvíli vydechnout? Pak vyzkoušejte tu dnešní! Hlavním hrdinou je chlapík v sexy bílém pyžamu. Ale pozor na něj! Rukama se totiž umí ohánět jako Michael Tyson.
Ikiki je japonský vývojář známý pro svůj originální styl a tvorbu výtečných akčních arkád. Připomeňme si třeba nezapomenutelné gamesky plné nejrůznějších ninjů - Teppodon, Teppoman nebo Nikujin. Dnes recenzované Kamutaro jako by předchozím titulům z oka vypadlo.

Hlavní hrdina je však diametrálně odlišný. Bílý chlapík v pyžamu s povedenou čapkou si ale rozhodně zaslouží trochu pozornosti a úcty. Stisknutím klávesy ctrl totiž začne opravdu slušně boxovat. Jeho další specialitou je jakýsi hák či lano, kterým se může ve výskoku zachytit třeba zdi, což je někdy nutné. Cesta za úspěchem je totiž značně komplikovaná. Vedle poněkud tupých nepřátel jsou největším problémem různé pasti a přeskoky. Nastavená obtížnost je opravdovou výzvou pro všechny hardcore hráče. Co se týče zpracování, nejedná se o nic světoborného. Grafika je průměrná, nepříliš detailní. Hudební stopa ale není vůbec špatná a k žánru se vcelku hodí.

Kamutaro tak skvěle zapadá do pestré mozaiky Ikikiho titulů. Patří sice spíše k průměru, ale své příznivce si mezi fanoušky arkád určitě najde! Jste jedním z nich?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

pavel | 07.10.06 v 15:39

taky nevím, jak dál
Poradí někdo

pete | 23.08.06 v 14:21

Neviem prejst tu cast kde to tak fuka.


galerie

Kamutaro Kamutaro Kamutaro

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce