recenze

Jumping LAMB (Skaczący Baranek)

Jumping LAMB (Skaczący Baranek)

Existuje jedna pověra, která říká, že počítání oveček nás uvede do říše snů. Doba pobytu v tomto případě není nijak pevně dána. Hrdinovi v dnešní představované hře ovšem hrozí, že půjde ve stopách Šípkové Růženky. Ale o krásném princi si může tento zlý hoch nechat jen zdát.
Být uvězněn ve spánku, jehož konec je v nedohlednu, přece jenom není tak přijemná vidina, jak se může při vstávání v šest hodin pondělního rána zdát. Když jste navíc uvězněni v kůži malé ovečky, nic vás nebrzdí v tom se zkusit probudit.

Dostat se z tohoto hrozného místa pryč? Žádný problém. Tedy pouze za předpokladu, že jste schopni se vypořádat s četnými nástrahami lezoucími po zemi, či se nenápadně spouštějícími k vám. Tyto potvůrky je možné pouze přeskočit a vzhledem k tomu, že onen akt skoku se odehrává opakovaně a zcela automaticky, není úplně od věci si přeskoky přes ošemetná ostny vystlaná místa v dostatečné vzdálenosti naplánovat. K postupu do dalších lokací je nutné otevřít nějaký ten průchod klíčem nebo tlačítkem. Sbíráním různě roztroušených bonbónů získáváte body a čím více jich seberete, tím výše se umístíte v tabulce mezi ostatními hráči. Když budete správně používat trubice, které mění gravitační sílu, vaše bodové konto se bude vesele množit.

Hráči, kteří mají soutěživého ducha a rádi hledají tajné chodby, by se stažením této hry neměli váhat moc dlouho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Bafusa | 30.04.08 v 14:14

6358 bodu


galerie

Jumping LAMB (Skaczący Baranek) Jumping LAMB (Skaczący Baranek) Jumping LAMB (Skaczący Baranek)