recenze

Johny´s Adventure

Johny´s Adventure

Veselá hopsačkoidní gamesa se sympatickým hlavním hrdinou, který musí projít různorodé levely a vysbírat veškerou literaturu, která je v nich poházená. Nebude to však lehká cesta. Budete ohrožování řadou nepřátel, nebezpečí v podobě bodáků, na které se nesmíte napíchnout, bude všude přítomné, ale pokud máte dobrou výdrž, určitě se vám povede úspěšně dostat až na konec.
Víte, recenzoval jsem tento týden skoro padesát her, což jak jistě uznáte, není zrovna málo. Vždyť každou hru je nutné si najít, projít, zrecenzovat, vyfotit atd. No a vězte nebo ne, nejvíce mě chytla tato poměrně jednoduchá, ale o to zábavnější skákačka nebo-li plošinovka od Monkey Inc. nazvaná Johny´s Adventure, což v překladu vlastně znamená Johnyho dobrodružství.
Hlavním hrdinou je zde celkem symaptický chlapík jménem Johny, který má velkou slabost pro literaturu a jeho úkolem je prostě proskákat se vždy levelem a vysbírat všechny knihy, které jsou po levelu rozmístěny a při tom se ohání bouchačkou v ruce. Že to nebude úkol příliš snadný se přesvědčíte jistě rádi sami, pokud si hru stáhnete.
S každým vyšším levelem se obtížnost zvyšuje. V gamesce jsou největším nebezpečím bodáky a nepřátelé pohybující se cyklicky po obrazovce od shora dolů. Ani bodáků, ani těchto nepřátel není radno se dotýkat, pokud si nechcete level zopakovat. Snad vás ale potěší nekonečný počet životů a možnost snažit se uspět, dokud se to doopravdy nepovede.
No, ale dost bylo řečí, tohle se nedá jen tak popisovat, to si prostě musíte stáhnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

PavelH

PavelH | 12.05.20 v 23:08

Dobrá hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.07.17 v 16:06

docela povedené


galerie

Johny´s Adventure Johny´s Adventure Johny´s Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce