recenze

Jarkanoid 3

Jarkanoid 3

S poletujícím míčkem je už po spoustu let úzce spjata i pálka nebo plošinka, od níž se onen míček odráží. Tato jednoduchá hra vešla do podvědomí široké hráčské komunity pod pojmem Arkanoid. A proto není divu, že se stále rojí velké množství titulů založených na osvědčeném principu. Dalším v nekonečné řadě je Jarkanoid.
Vyvstává tedy otázka, v čem je tato gameska lepší, horší nebo jestli aspoň za něco stojí.

Jak již bylo naznačeno základem je stále neměnný a konstantní úkol. Za pomoci plošinky musíte odrážet míček vzhůru k výšinám a pokud možno ničit nespočet cihliček. Z některých pak následně vypadne nějaký ten bonus, jenž vám může pomoci anebo velmi zásadním způsobem hraní ztížit, což záleží na jeho barvě. Modrý způsobuje zvětšení plošinky a její magnetické vlastnosti, či rapidní nárust počtu balónků na hrací ploše. Červený objekt zas může všechno zmenšit anebo rovnou vzít váš život. Do další úrovně se dostanete, pokud se vám podaří „vymlátit“ všechny cihličky, které jsou uspořádány do celistvých útvarů a pokryty rozmanitými vzory.

Ještě před samotným začátkem si navolíte mnoho atributů, jenž se týkají rychlosti, citlivosti ovládání a frekvenci bonusů. V podstatě ale nepřináší nic světoborného.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Jarkanoid 3 Jarkanoid 3 Jarkanoid 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce