recenze

Japong

Japong

Turnaj V Japongu je tady. Jeho účastníci se sjeli ze všech koutů světa, aby se utkali v této svižné a akční hře. A cože to vlastně Japong je? Inu, to si tak každý hráč vezme malou pálku, míček, postaví se proti stejně vyzbrojenému soupeři…
Vyšplhat se až na samotný vrchol a převzít zaslouženou cenu je cesta dlouhá a náročná. Bez tréninku zkrátka nemáte šanci.Vše probíhá klasickým turnajovým systémem play-off, a tak každá chyba může být i chybou poslední.

V každém kole nastoupíte proti svému soupeři s jediným cílem. Dostat míček za jeho záda. Z nenápadného pinkání se rázem stane litý boj o body. Onen míček musíte odvracet na soupeřovu polovinu tak obratně, aby nebyl schopen tento útok opětovat. V první fázi ještě může pomoci ochranná bariéra, ale při opakovaném přesném zásahu už si můžete zakřičet gól. Nutno podotknout, že i na první bodový úspěch si chvilku počkáte, neboť budete vcelku rychle válcováni protivníkem. Snad by vám mohli pomoci různé bonusy, které při utkání sem tam získáte. Když už budete frustrovaní spoustou porážek, můžete si zahrát proti kamarádovi a být znechuceni z další prohry ještě více.

Hra je to rychlá, svižná, ale i obtížná. A proto je důležitá i trpělivost a rychlé prstíky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Japong Japong Japong

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce