recenze

Ivar's Adieu

Ivar's Adieu

Ivar's Adieu je jednoduchou hopsačkou, která sází na drobné inovace. Vaším úkolem je v celkově dvou úrovních najít různé součástky a sestrojit z nich raketu, která vás pak dopraví za vaší milou. Vyjma zanedbatelné délky se tak máte skutečně nač těšit.
Kvalita, hratelnost a lehká dávka originality. Zeptám se vás na jediné, co tato tří slova spojuje? Ano, je to samozřejmě DigiPen - institut, který je továrnou na to lepší, co se na freeware scéně objeví.

Bez nejmenších pochyb zde patří i dnešní kousek. V něm se ocitnete v kůži rybáře, který se hodlá jakýmkoliv způsobem dostat ke své milé. Jako nejlepší způsob je jeví doprava v kosmické raketě. Kde ale takový stroj sehnat? NASA má zrovna zavřeno, a tak vám nezbude nic jiného, než se ho pokusit sestrojit. V každé, z celkového počtu dvou úrovní, tak budete muset sesbírat několik dílů, které vám váš cíl velice zřetelně přiblíží. Jen si musíte dávat obrovský pozor na nepřátelé. Ti na vás neustále útočí a jakýkoliv dotek s nimi znamená redukci vašich životů. Naštěstí máte k dispozici harpunu, která vás nejenom dopraví z místa na místo, ale i dokáže se i na čas postarat o vaše oponenty.

Celkově vzato se jedná o nadprůměrnou gamesku. Celkový dojem kazí pouhopouhé dva levely, které jdou s trochou šikovnosti dohrát za několik málo minut.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Ivar's Adieu Ivar's Adieu Ivar's Adieu

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce