recenze

It Belongs in an Ancient Ruin

It Belongs in an Ancient Ruin

Indiana Jones v akci? Přinejmenším to tak vypadá, protože artefakty, nepřátelé a řešení ošemetných situací, kde jedna chybka znamená smrt, jsou v tomto muzeu na denním pořádku. Povedená arkáda v retro grafickém stylu. Parádní.
Když se řekne muzeum, tak se člověku vybaví především spousta vzácných a drahých předmětů, na které se nesmí sahat.

Tak až na ten nulový dotyk je v muzeu vše v pořádku. V této hopsačce ovládáte panáčka, který musí přemístit cenný objekt z podstavce A na podstavec B (jelikož dle jeho mínění tyto vzácné relikty patří do starých původních lokací, nikoli do muzea, které je de facto ukradlo). Protože jste však v muzeu a tam se tyto škatule moc provozovat nesmí, jsou s tím spojené slušné peripetie.

V první řadě vás nesmí nikdo vidět, světlo je tabu a před hlídkující stráží se musíte schovat. A tak se nenápadně prosmýknete k cíli. Při neopatrnosti (a někdy cíleně, když ukradnete artefakt) se spustí alarm a uniknout mu je pěkná fuška, někdy to vůbec není možné. Naštěstí si hra pamatuje, co jste zatím vykonali (otevřené dveře, sebrané mince, checkpoint), takže se nedostavuje pocit frustrace. Naopak, hra je svižná, zábavná, se spoustou překážek, při kterých využijete i bič a budete poletovat vzduchem.
Jeden zásah znamená smrt, ale jak už jsem zmínil, záchytné body jsou rozmístěny velmi dobře.

Dobrá hra, což se u titulů z institutu DigiPen tak nějak předpokládá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Kalousek100

Kalousek100 | 23.06.20 v 02:45

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.09.16 v 18:08

indy v jiném

Twister | 27.08.11 v 13:12

http://games.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=95231&t=4&i=1 Enjoy

Pete | 27.08.11 v 12:14

Stale mi to pise objekt nenalezen i na digipenu :-(

Kacirek_Donald | 27.08.11 v 00:45

Zdravím,
Institut Digipen má specifický systém stahování her, takže mi dovolte vložit link, přes nějž potvrdíte svůj download a hru stáhnete. Užijte si ji :-). Děkuji.

http://itbelongsinanancientruin.com/


galerie

It Belongs in an Ancient Ruin It Belongs in an Ancient Ruin It Belongs in an Ancient Ruin It Belongs in an Ancient Ruin It Belongs in an Ancient Ruin

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce