recenze

In Another Brothel

In Another Brothel

Originální plošinová hra, kde pomocí svého hlavního hrdiny vystřelujete z jeho zbraně jakési veliké bedny a tím si vytváříte cesty a schodiště k místům, kam se musíte dostat k úspěšnému zdolání levelu. Vaším úkolem nebude nic menšího, než zachránit svou dívku a dostat se ke dveřím do další místnosti.
In Another Brothel je originální arkádová gameska odehrávající se v ponurém prostředí Chicaga roku 1940. Váš hlavní hrdina, kterého v In Another Brothel ovládáte, má jednu specifickou zbraň, která vystřeluje bedny, tedy obrovské krabice. A jelikož máte za úkol v každé z místností zachránit svou dívku, tedy k ní dojít a dotknout se jí (ona po doteku zmizí), nebude vždy snadné úkol splnit. K úspěšnému plnění tohoto úkolu vám poslouží právě výše zmíněná zbraň, pomocí níž si lze z beden postavit schody na nějakou plošinu, či si můžete těmito bednami zasypat díru mezi dvěma plošinami, mezi kterými potřebujete projít.
A když dívku zachráníte, musíte se ještě dostat do dveří, které vás zavedou do dalšího a ještě složitějšího levelu. Toť celé. Ovšem je to pěkně zpracované a celkem zábavné, i když trošku jednotvárné. Objekty, z nichž jsou levely složeny, jsou totiž skoro pořád stejné. I tak ale gamesku In Another Brothel doporučuji k vyzkoušení. Neváhejte, stahujte a hrajte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

PavelH

PavelH | 02.05.20 v 14:13

Výborná hra


galerie

In Another Brothel In Another Brothel In Another Brothel In Another Brothel