recenze

Ice 2: Legend of the Emerald Eye SE

Ice 2: Legend of the Emerald Eye SE

Zde to bude na život a na smrt. Třes se Robotniku, teď ti Knuckles ukáže, zač je toho loket. A rozhodně se bude na co koukat a co hrát. Budete se těšit z perfektní grafiky, neobvyklého stylu, přehledných levelů a hlavně z boje proti Robotnikovi a jeho robotům, kterých je zde požehnaně.
Opravdu povedená hříčka. Jak jsem si všimla, oblíbeným motivem pro hopsačky, konkrétně pro sonicovky jsou pralesy a samozřejmě poušť, popřípadě Egypt. Zde tomu není jinak. Začínáme totiž právě v písečných dunách, kde se toho může spoustu přihodit. Chodí tady kameny, jezdí roboti a do toho všeho budete muset dávat pozor, kde končí plošinka, a kde už začíná propast. Mimo to se ocitnete také v tajemných ruinách plných roztodivných věciček a robotků, kteří kdyby nebyli Robotnikovy, jsou k popukání. Střetnete se zde i se samotným Robotnikem. Souboj bude vyrovnaný, ale Knuckles musí zvítězit. Každý level je ozvučen jinou hudbou, což přidává na atmosféře celého dílka, které je jedno z nejlepších svého druhu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

kokosmen265

kokosmen265 | 10.01.15 v 10:13

líbí se mi

pinhead | 21.12.07 v 07:09

Není to špatná hra, ale v jinak dobré recenzi vidím aspoň tři chyby...
Ale to jenom tak. Krásné Vánoce a šťastný nový rok všem na Freegame!


galerie

Ice 2: Legend of the Emerald Eye SE Ice 2: Legend of the Emerald Eye SE Ice 2: Legend of the Emerald Eye SE Ice 2: Legend of the Emerald Eye SE