recenze

Icarus' Flight

Icarus' Flight

Starověká pověst je jedna věc a počítačová hra je věc druhá. Rozhodně ale bájný hrdina nemával křídly z toho důvodu, aby nasbíral co nejvíce bodíků. Udělejte všechno možné pro setrvání ve vzduchu, prostředky k tomu mít budete.
Váš let právě začíná a vaše skóre narůstá. Kolik nepřijemností ve vzduchů vlastně číhá?

Všechno co musíte dělat je letět, snažit se držet nad vodní hladinou a neskončit pod ní. Pohyb skrz atmosféru provádíte pouze myší a občasným stiskem tlačítka vaše postava mávne křídly. To vám dodá potřebnou sílu vpřed. Abyste však zbytečně neztrácely důležitá máchnutí opeřenými končetinami, jsou pro vás v ovzduší připraveny různé bonusy, které vám doplňují počet možných kmitů. Stěžejním úkolem je sbírat mince. Ty mají určité hodnoty a není překvapením, že vyšší hodnoty jsou velmi blízko u vodní hladiny. Neměli byste narazit na všudypřítomné ptáky a později i tornáda, která vás okamžitě připraví o možnost dalšího zisku bodů.

Je to oddechová záležitost, ale pokud budete chtít promluvit do nejvyšších příček tabulky, musíte se hodně snažit. Tak či onak se jistě na nějakou dobu zabavíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Icarus' Flight Icarus' Flight Icarus' Flight

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce