recenze

I can't Believe its not bomberman

I can't Believe its not bomberman

Bombermanoidní hry se hrají dobře. Nejinak tomu je i v dnešním klonu s dloooouhým názvem ICBIINB (ve zkratce), ve kterém je kladení bomb a útěk před příšerkami hlavní náplní. Jestli se chcete pobavit, s chutí si pohrát a příjemně se naladit, pak usedněte k monitoru a pařte.
Pánové Dixon a Shepherd museli svého času být hodně plodná dvojice. Zrecenzoval jsem již několik jejich výtvorů, ale stále narážím v hlubinách internetu na další a další.

Co říci k Bombermanovi? Moc toho není. Myslím, že každý zná tenhle klasický kousek když ne jako své boty, tak minimálně o ní slyšel. A pokud ani to ne, pak pro informaci ovládáme postavičku malého kosmonauta v bludišti, které blokují uzavřené plochy. Ty musíme pomocí bomb odstřelit, abychom se pohnuli dále. Celé to křižují parazitální příšerky, jejichž jediným životním cílem je nás eliminovat. A tak se přesouváme v případě úspěchu z jednoho levelu do druhého a naše herní ego si prostě užívá. Ve hře slyšíme velmi pěknou muziku, grafika je v nízkém rozlišení, nicméně mi připadá hezká a odpovídající tématu. Na výběr máme dva herní módy – Battle Mode nebo Adventure Mode, které se liší tím, že v prvním probíháme bludištěm bez omezení a sbíráme „diamanty“, zatímco v druhém klasicky pokládáme bomby a ničíme emzáky.

Jak recenzi uzavřít? I když hra není z nejnovějších (rok 1999), závěr je jednoduchý - je to prostě zábavné, hratelné, motivující. Jděte do toho a hrajte, co to dá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

frodopipin

frodopipin | 26.02.16 v 10:40

Klasika :)

lenka | 24.09.05 v 19:58

ahojky nejde mi to spustit a systemove pozadavky splnuju. poradte prosim

Martina | 23.09.05 v 19:38

Nejde mi to spustiť poraďťe mi prosím. Píše mi, že je niečo neplatné


galerie

I can't Believe its not bomberman I can't Believe its not bomberman I can't Believe its not bomberman I can't Believe its not bomberman I can't Believe its not bomberman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce