recenze

Human Aerobics

Human Aerobics

Human Aerobics nepostrádá důležitou část a tou je vtip. Jedná se sice o hru, která se dá hrát pouze ve dvou, ale kdo by řekl, že virtuální cvičení může bavit.
Vše se točí kolem řady cvičících v jedné řadě, s pytli na hlavě. První hráč musí do rytmu hudby mačkat správné šipky a tím získávat body. Druhý hráč ovládá myš, snaží se chytnout své bonusové body a pozorovat zmíněnou řadu a objevit, kdy první hráč udělá chybu. Pokud si je hráč s myší jistý, může zkusit kliknout na jednu postavu. Když odkryje živou osobu, dostává body, když ne, body ztrácí. Tak či onak se po tomto tahu hráči prohazují a vše se opakuje. Player, který jako první dosáhne 100 bodů, vyhrává.
Je to opravdu jednoduché a vtipné, prostě super nápad. Obtížnost se sice může ze začátku zdát příliš nízká, ale později se vše rozjede. Škoda jenom že opravdu musíte mít druhého hráče po ruce, jinak vás Human Aerobics nemusí vůbec bavit. Vyzkoušejte, třeba se to chytne na nějakém večírku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Petulinda

Petulinda | 27.11.17 v 12:37

Zajímavé

Sůvička

Sůvička | 05.12.16 v 04:07

Perfektní hra.

PavelH

PavelH | 02.10.16 v 23:44

Opravdu originální námět hry.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.07.16 v 14:46

zní to zajímavě

mikiull

mikiull | 10.01.13 v 10:03

Stáhla jsem si hru, protože mě hrozně moc baví hrát na Nintendo Wii, spustit se mi podařila, ale nevím jak se dostat dál. Vždycky se ,,zaseknu,, u víběru hráče 1 jak tam je obrázek klavesnice a myšy. Vzadu rotují videokazety a nevím jak dál, mohl by mi někdo poradit prosím? Děkuji.


galerie

Human Aerobics Human Aerobics Human Aerobics

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce