recenze

Huey

Huey

Vskutku výzva pro každého hardcore hráče hopsaček. Tato hra vás svým geniálním level-designem tak potrápí, že snad vyplní všechna přání na obtížnou skákačku. Pokud si věříte, že máte hbité prstíky a šikovné smysly, můžete se odvážit pokračovat ke hře Huey. Jednoznačně doporučuji.
Hopsačka Huey je opravdu velmi zajímavým kouskem. Jde totiž o klasickou skákačku s pestrým vizuálním zpracováním a veselým hudebním doprovodem. Mohlo by se tedy zdát, že půjde o velmi lehounkou hru pouze pro ty mladší z nás, ale opak je pravdou. Happyland Adventures, kterou jsem před pár lety zde prezentoval, byla podobnou arkádou, dokonce je použita z větší části stejná grafická šablona. To ovšem není škoda, právě naopak! Zmíněný starší počin byl ale hratelný pro všechny věkové kategorie. Huey je totiž velice těžkou záležitostí. Návrh místností je doveden k jisté dokonalosti a i velmi zkušený hráč podobných her si zde šáhne na hranici svých šikovných prstíků. Většinu skoků musíte skákat přesně z hrany, pokud se budete chtít dostat k bonusům, nebudete stíhat brutální časový limit. Jestliže vám někde nabízejí lahvičku s deseti sekundami nesmrtelnosti, vězte, že ji budete potřebovat. A i tak se vám asi nejspíš stane, že si úroveň zopakujete.

Pojďme se však podívat, co vás vlastně vůbec čeká. Ovládáte zelenou potvůrku. Vaším úkolem pro každý level je minimálně najít předepsaný počet hvězdiček, aby se vám otevřely dveře do další místnosti. Bude to však nelehké, budete si muset probojovat cestu přes početnou skupinu různorodé havěti, sbírat klíče a otevírat zamčená místečka. Bonusů na vás čeká celá škála, od nesmrtelnosti až po cenné sekundy k dobru.

Naladil jsem vás? Myslíte si, že neexistuje hbitějšího a prozíravějšího hráče skákaček než jste vy? Že není hry tohoto žánru s kterou byste měli potíže? Uvidíte. Je tu totiž velká výzva. Doporučuji!

Nesmím zapomenout na důležitou věc. Pozici během hry můžete uložit pouze po dokončené úrovni v případě, že máte nasbírané tři diskety. Pokud jste jejich vlastníky, po dokončené misi se vám otevře komora, kde jsou tři počítače. Jeden si vyberete a na něm zmáčknete klávesu S. Diskety zmizí, ale pozice je uložena. Obnovit ji můžete z menu, kde je komůrka zpřístupněna. Originální a pěkně obtížné. Načíst pozici musíte tlačítkem L. Příjemnou zábavu!

Dodatek: Napište do diskuse pod článek, jak daleko jste se dostali a kam se nemůžete dostat. Zkusím poradit..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Kiki | 08.03.05 v 19:14

To je pravda že to na Happyland Adventures nemá. Jenomže tady mají jen pár kol. :o( Měla jsem všechny i v zimě jenomže ,když sem si dala zvětšit paměťovou kartu u počítače tak mi to vymazali. :o( nemohl by mi prosím někdo poradit kde se dá Happy sehnat ? Prosím

Nocik | 05.03.05 v 21:26

chci hrat

John Beak | 04.03.05 v 20:45

Svatá pravda. FLD je originální a tohle je vykrádačka.

Triple T | 04.03.05 v 19:33

jj, pokud mate radi Free Lunch Design nebo Happyland Adventures, z tohohle vam vstanou vlasy na hlave zdesenim.

Petra | 04.03.05 v 17:02

Je to super hra kazdy si ji oblibi

hm | 03.03.05 v 17:12

s happyland adventures sa to neda porovnavat....
je to blbost.....slaby odvar happylandov

John Beak | 03.03.05 v 16:00

Ta šablona je jako zadarmo? Já myslel že se s tim chudák Johan Peitz kreslil!

¨Luca | 03.03.05 v 13:21

Tak ted sem tu hru dohrala docela dobra ale chybelo mi tam ze se nedá střílet ale jinak congratulation na konci me docela potesil.....

kaczi | 03.03.05 v 09:23

moc pěkná hra, škoda že sem se zatim nedostala ani za první berušky. nečekala sem, že už první level bude zásekovej...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce