recenze

HoowaBall

HoowaBall

O tom, že arkanoid nikdy nezemře, ale naopak se dodnes nacházejí lidé a týmy, které neúnavně rošiřují Arkanoidí řady a stále a stále přidávají do hry nové prvky, o tom svědčí i dnešní, další a opět jiný arkanoid. Jmenuje se HoowaBall - jdete do něj?
Ano, ano... je tomu tak a ne jinak, máme pro vás zase jednoho nesmrtelného arkanoida. HoowaBall je projekt německého týmu HappyCoin a vyznačuje se především pěknou stylovou grafikou a skvělou ovladatelností míčku.

Mlácení míčku do kostek, kdy spodní strana je otevřená a místo chybějící stěny je zde jen pohyblivá pálka, je sice provařený námět, ale HappyCoin opět přišli s několika málo vylepšeními (to ale neznamená, že jste je ještě nikdy neviděli, tak si nestěžujte, pokud už tyhle vychytávky znáte). Do některých levelů přidali časový limit - fakt, že nemáte půl dne na čekání, až se míček náhodou trefí do poslední kostky, ale musíte ho tam cíleně směřovat, je překvapivě stresující. Pak jsou tu levely, kde nemusíte sice vymlátit kompletně všechny kostky, ale zase musíte míčkem sesbírat všechny mince. Co vás čeká dál neprozradím, ale možná si všimnete, že se s časem míček samovolně zrychluje... ;)

Co říci závěrem? Žádná novinka, žádný revoluční titul nebo mezník v žánru. Jen kvalitní zpracování hry, kde hlavní roli hraje míček mlátící do kostek...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

HoowaBall HoowaBall HoowaBall

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce