recenze

HoogHaar XL

HoogHaar XL

Jistě není na škodu přinést vám opravdu povedenou hopsačku, která i přes zdánlivou jednoduchost, nabízí poměrně zajímavou zábavu. V několika levelech bude vaším úkolem vypořádat se s několika nepřáteli, najít tlačítko pro aktivaci portálu a směle se vydat do další úrovně.
Když jsem byl mladší, hrál jsem poměrně zajímavou komerční gamesku s názvem Claw! S hrdinou jsem vždy prošel několika levely, narazil na spoustu zajímavých nepřátel a hledal další zapeklitosti. I když se námětem jednalo o klasickou práci, skvělé zpracování a pohádková atmosféra dokázala, že výsledek předčí mnoha očekávání.

Dnes tu máme HoogHaar XL. Pod tímto názvem se opět skrývá na první pohled prostá hopsačka, která má své zvláštní a nezaměnitelné kouzlo a velmi mi připomenula již zmíněný titul Claw. Pokud holdujete tomuto žánru, pak vám už nyní stažení doporučuji. Rád bych k tomu ale dodal ještě několik slov. V každé úrovni bude vaším hlavním úkolem najít speciální páčku, jež aktivuje tajemný portál. Ten vás pak přenese za dalším dobrodružstvím. Tuto páčku většinou není problém najít, takže se můžete v klidu soustředit i na další práci. Ta je pouze doplňující, ale může vám přinést užitek. Můžete totiž sbírat náboje, mince, likvidovat oponenty, apod. Toť vše! Jednoduché, ale zábavné!

Vizuální stránka mě zpočátku trochu odrazovala, ale není to nic, nač byste si nezvykli. U audio složky mě mrzelo, že autor nezkusil vlastní tvorbu, ale sáhl po zvucích z hry Worms, tuším, že přímo z druhého dílu. Tohle je ale skutečně jen jediná slabina, jinak velmi slušné práce. Doporučujeme!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

alik | 27.06.06 v 21:01

Vždyť je to další Fischhead!


galerie

HoogHaar XL HoogHaar XL HoogHaar XL HoogHaar XL HoogHaar XL