recenze

Holotz's Castle

Holotz's Castle

Ač nepatřím mezi nostalgické hráče, hodiny strávené u Lode Runnera si jako malý kluk pamatuji. Možná i proto jsem s nadšením sáhl po titulu Holotz´s Castle, který je mu v lecčem podobný. Chcete-li si zavzpomínat, čtěte recenzi!
Holotz´s Castle je klasická skákací arkáda, která zaujme na první pohled svým netypickým technickým zpracováním (celá hra se odehrává v malinkatém okénku) a také poměrně dobrou hratelností. Hrajeme za jakési dva výtečníky, kteří šli prozkoumat místní hrad, ale ztratili se – a co je horší, ztratili se tak, že o sobě navzájem neví.

Hráč tak mezi oběma hrdiny přepíná a pomáhá jim, aby se co nejdříve našli. Jak? V úrovních ve stylu Lode Runnera musíte sbírat klíče, vyhýbat se nepřátelům, pohybovat se výhradně po žebřících a nakonec se vždy dostat k cíli. Zní to možná jednoduše, nicméně místy je spíše opak pravdou. Připočteme-li si lehce průměrné technické zpracování (nostalgik zachrochtá blahem, dnešní hráč zřejmě nad grafikou ofrní nos), vyjde nám vcelku zajímavá hopsačka, jíž by bylo škoda minout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Holotz's Castle Holotz's Castle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce