recenze

Holdover

Holdover

Tato ženština má jeden velký problém. Nemá žádné nadpřirozené síly. Je úplně normální, a tak se musí plazit, skákat, brodit jen na vlastní pěst a pokud možno co nejrychleji. Ostny nebo hluboká voda mohou být rychlou brzdou, jestliže si nebudete dávat pozor. Navíc když neumíte plavat.
Marie se probudila v temném a nepohostinném komplexu a neví kudy kam. Tedy alespoň do té chvíle, než se ji na obrazovce ukáže hologram jejího otce.

A hledání zdravotnických potřeb – jakýchsi tajemných kapslí – může začít. Zatímco průběžně posloucháte jako hodná dcerka rady svého „holotaťky“, procházíte labyrintem chodem, které jsou plné nebezpečných překážek. Tyto lokace jsou plné plošinek, pichláků a vodních sekcí. Jestliže plošinky se pohybují pomalu a máte čas k dalšímu přesunu, pod vodou to bude o dost horší. Plavat nelze (hrdinka má však na sobě upnuté jednodílné plavky), a tak musíte tzv. hejbnout kostrou , abyste se na druhé straně zase z plných plic nadechli. Sbíráním modrých srdíček vaše schopnosti rostou, ale přesto budete do vody vstupovat neradi a s obavou. Hlavně když už jste dlouho nenarazili na žádný savepoint. Hru si ukládáte u zvláštního přístroje, ze kterého se občas vynoří rodičova hlava a sdělí vám něco užitečného.

Dokážete splnit své úkoly? Těžko říct. Obtížnost hry není právě nejnižší, a tak se obrňte jistou dávkou trpělivosti a hlavně poctivě ukládejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 17:06

mohlo by být zábavné hratelné

PavelH

PavelH | 28.10.16 v 01:17

Dobrá hra.


galerie

Holdover Holdover Holdover

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce