recenze

Hell Cave

Hell Cave

Tak hru na zpevnění nervů jsem moc nečekal, Hell Cave (Pekelná jeskyně) je opravdu peklo. Pokud si myslíte, že jste v životě zakusili málo věci, které vás dokážou potrápit a pozlobit, pak tato hra vám nabídne úplně novou perspektivu těchto nepříjemností.
Hra je ve své podstatě a principu strašně jednoduchá. Vaším úkolem není nic jiného než myší táhnout jeden předmět skrz bludiště, které má připomínat jeskyni. Vždy vidíte pouze kus, který je osvětlen, jinak je vše v černočerné tmě. Tu a tam narazíte na ohnivé koule a jiné nepřátele, kteří vám zkomplikují život. Sbírejte puntíky, různé barvy přidají různé body. Občas narazíte na věci, které vás zmenší, nebo zase zvětši apod. Hlavně nesmíte narazit do stěny, jinak hra končí a vy začínáte znovu.
Ano, zde se dostáváme k části, kde vám potečou nervy i z pupku. Jakýkoliv dotyk se stěnou nebo s pohyblivou překážkou, vás katapultuje do game overu a vy musíte začít úplně od začátku. Žádné životy, žádný health bar nebo něco podobného. Prostě jedna chyba a konec. Musím uznat, že ostatní věci jsou fajn a zpracování hry dobré, ale nevím nevím, jestli je hra vhodné pro jedince s kratší roznětkou.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.10.16 v 18:23

tak nervy posílit by chtěl každý


galerie

Hell Cave Hell Cave Hell Cave