recenze

Halloween Escape

Halloween Escape

Zlý a pološílený doktor Gnobek unesl hlavní postavičky této hry a uvěznil je ve svém temném hradu. Čtveřice přátel se snaží dostat ven, ale budou k tomu potřebovat vaši pomoct. Situaci vám neulehčuje fakt, že je doba Halloweenu a jakékoli prostory nejsou právě dvakrát bezpečné.
Jak si dokážete poradit s nástrahami hradu a jak správně využijete unikátní vlastnosti každého charakteru, bude v průběhu hraní velmi důležité.

Být neprávem uvězněn a k tomu přijít ještě o všechny sladkosti, které byly v průběhu večera vykoledovány, to už je dostatečně velká výzva k vrhnutí se do akce. Na začátku si zvolíte postavu a s každou z nich projdete jeden určitý level. Současně s ní si volíte i obtížnost, a tak je lepší začít pěkně pozvolna, od nejlehčí úrovně. Každá postava má své schopnosti. Ty jsou mnohdy potřeba k dokončení a pomohou ve svízelných situacích. Těšit se můžete na spoustu skákání, ale také na sbírání cukrovinek. Jedině ty vám otevřou cestu do další fáze. Některé jsou lépe dostupné a jiné jsou v obležení kupříkladu vybuchujících dýní či chodících umrlců.

Titul má velmi povedenou grafiku a také čtyři hratelné postavy jsou dobrým lákadlem, abyste alespoň vyzkoušeli, oč se jedná v praxi. Přestože je zde zpracováno strašidelnější téma, rozhodně se nemáte čeho bát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Halloween Escape Halloween Escape Halloween Escape Halloween Escape